RIDE 4 WOMEN у Бањој Луци у организацији Удружења гинеколога и опстетичара Републике Српске
17. June 2019.
2. Конгрес гинеколога и опстетричара Републике Српске са међународним учешћем и XX међународни симпозијум УГОСЦГРС
28. September 2021.

2. Конгрес гинеколога и опстетричара Републике Српске са међународним учешћем Бања Лука – 1. обавјештење

Драге колеге,

Са великим задовољством Вас позивам на 2.Конгрес гинеколога и опстетричара у организацији Удружења гинеколога и опстетричара Републике Српске који ће се и ове године одржати у нашој лијепој Бањалуци. Одабрали смо да наш животни позив буде посао који захтијева сталну едукацију и примјену савремених дијагностичких и терапијских процедура. Циљ организације оваквих скупова је размјена информација и искустава од еминентних стручњака из земаља у окружењу и иностранства који раде у различитим земљама. Истовремено организација оваквих скупова је и велика одговорност према колегама, струци и нашим пацијенткињама. Трудили смо се да на једном мјесту чујемо шта је то што савремени водичи предлажу као и наше кровне институције, а који су то ограничавајући фактори у срединама у којима радимо. Захваљујем се свима који ће наћи времена и својим присуством и знањем помоћи да овај конгрес буде организован на највишем нивоу и да испуни очекивања. Наравно, у прелијепој Бањалуци, у мјесецу априлу наћи ће се времена за дружења и забаву.

 

 

 

 

 

 

 

 

До скорог виђења, Проф. др Весна Ећим-Злојутро предсједник Удружења гинеколога и опстетричара РС.

PDF Pozivnice

 


 

Dear colleagues,
It is with great pleasure that I invite you to the 2nd Congress of Gynecologists and Obstetricians organized by the Association of Gynecologists and Obstetricians of the Republic of Srpska, which will be held this year once again in our beautiful Banja Luka.
We have chosen, for our life calling, a job that requires constant education and application of modern diagnostic and therapeutic procedures. The purpose of organizing these conferences is to exchange information and experiences from eminent experts from countries in the region and abroad who are working in different countries. At the same time, organizing such meetings is also a big responsibility to our colleagues, the profession and to our patients. We tried to gather in one place all the information that modern guidelines and our main institutions propose, as well as which are the limiting factors in the environment in which we work. I thank everyone who will find the time and with their presence and knowledge help this congress to be organized at the highest level and to meet all expectations.
Of course, in the beautiful Banja Luka, in the month of April there will also be time for socializing and fun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kind regards, Vesna Ecim-Zlojutro, MD, PhD, president of the Association of Gynecologists and Obstetricians of the Republic of Srpska

Invitation PDF